AK Parti Haberleri

AK Parti haberleri ve güncel AK Parti gelişmeleri, AK Parti ile ilgili tüm video, AK Parti fotoğrafları ve AK Parti haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Vedat Işıkhan; “İnşallah Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 şehrimizi eskisinden de daha iyi şartlara kavuşturana kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz"...

YEREL YÖNETİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan ile katıldığı koordinasyon toplantısının ardından Baykar...

YEREL YÖNETİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Sayın Bakanımızla şehrimizde hayata geçirilecek yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk" dedi.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör, “Maalesef 6 Şubat’ta yaşadığımız büyük afet dolayısıyla neşemiz gölgeli, sevincimiz buruk.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Bayramımızın şehrimize, ülkemize, İslam coğrafyasına ve tüm dünyaya sağlık, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum” dedi.

GÜNCEL
GÜNCEL

Kahramanmaraş’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, EXPO 2023 Sergi Alanı’nda Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “3 bin 500’ün üzerinde geçici iş yerini esnafımıza teslim ettik. Esnaf çarşılarıyla ticari hayatı canlı tutmayı hedefliyoruz” dedi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde deprem bölgesi 11 ilden gelen belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

ÇEVRE

Katar’dan kente gelen yetkililer, EXPO 2023 hakkında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten bilgi aldı, bahçe kuracakları alanda incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Başkan Güngör, "Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla şehrimizin imar ve inşası noktasında var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.