Dulkadiroğlu belediyesi Haberleri

dulkadiroğlu belediyesi haberleri ve güncel dulkadiroğlu belediyesi gelişmeleri, dulkadiroğlu belediyesi ile ilgili tüm video, dulkadiroğlu belediyesi fotoğrafları ve dulkadiroğlu belediyesi haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Kahramanmaraş'ta engelli çifte özel düğün töreni düzenlendi.

EĞİTİM

Dulkadiroğlu Belediyesi Murat Akkurt Gençlik Merkezi’nde yaz Kuran kursu faaliyetleri başladı.

ÇEVRE

Dulkadiroğlu Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerin temizliği ve bakımını artırmak amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

GENEL

Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

GÜNCEL

Dulkadiroğlu Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde geçici olarak kurulan kurban satış noktasında, kurban satıcılarına ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

GENEL

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlık ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için geçici Kurban Satış Noktası'nı hizmete açtı.

GENEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, ilçenin daha temiz, daha güzel ve modern olması adına çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

GENEL

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, asrın felaketi ve sonrasında yapılan yıkım çalışmalarında hasar gören kaldırımları onarma çalışmalarını sürdürüyor.

SİYASET

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediyesinde devir teslim töreni düzenlendi.

ÇEVRE

Dulkadiroğlu Belediyesi, park ve bahçelerden budama sonucu elde ettiği odunları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi, vatandaşların kurban ibadetini en güzel şekilde yerine getirmesi adına temizlik ordusunu harekete geçirdi. Bayram öncesi ve bayram sonuna...

SİYASET

Sosyal ve kültürel projelerin öncüsü Dulkadiroğlu Belediyesi, inşaatını tamamladığı Gençlik Merkezi’ni hizmete açmaya hazırlanıyor.