Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerini Atık Su Arıtma Tesisine kavuşturmak için harekete geçti.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin gönüllü AKMOD üyelerine yönelik eğitim çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilimizi kuzey ilçelerinde etkili olan kar yağışına karşı tedbirli davranarak olumsuz bir durumun yaşanmasının önüne geçti.

EĞİTİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinin ziyaretçileri her geçen gün artıyor.

KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Uçan Kuşlar’ Resim Sergisi Piazza AVM’de açıldı.

ASAYİŞ

Mardin-Diyarbakır Karayolunun Mazıdağı Üçyol Mevkisinde Pkk'lı Teröristler, Önceden Tuzakladıkları Patlayıcıyı Güvenlik Güçlerinin Geçişi Sırasında İnfilak Ettirdi. Saldırıda 2 Asker Şehit...

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi akıllı belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş ve Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 19 avukat gözaltına alındı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.   

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Platformuna üye sivil toplum kuruluşu temsilcileri düzenledikleri basın açıklaması ile Hollanda’nın tutumunu kınadılar.

SPOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi “Yaşamınıza Hareket Katın Saglığa Adım Atın” projesi ile kadınlar için bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

YEREL YÖNETİM

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş İl Başkanı Hasan Kızıldağ, Destici'nin referandumla evet oyu verecekleri ile ilgili açıklamasını değerlendirdi. Uzun süredir...