Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, “İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş’ta sahaya inen Ak Parti teşkilatları kapı kapı dolaşarak 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için halktan destek istiyorlar.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kardeş Şehi r Trabzon’a giderek ziyaret ve incelemelerde bulundu.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İl Müftülüğü ile ortaklaşa 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir panel düzenlendi.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü, Engelli vatandaşlara ve ailelerine Psikolojik Danışmanlık hizmeti veriliyor.

EĞİTİM

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şubesinde okullara Vatan ve bayrak Şehitlik,Gazilikle ilgili okulların daveti üzerine...

SPOR

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97.Yılı Kurtuluş Bayramı etkinleri kapsamında Büyükşehir Belediye Atış Poligonunda Kurtuluş Trap Atıcılık Kupası düzenlendi. Kahramanmaraş Büyükşehir...

SPOR

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Liselerarası Basketbol ve Voleybol Turnuvalarında dereceye...

SPOR

2016-2017 Eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyetleri kapsamında Yıldız kızlar Futbol İl Birinciliği turnuvası Batıpark futbol sahasında gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile YGS Deneme Sınavı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’a bir binicilik okulu kazandıracaklarını söyledi.