Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi’nin Doğa Yürüyüşleri etkinliğinde doğaseverler Yavşan Yaylası’nı ziyaret etti.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da ulaşım sağlayan arterlerde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarıyla kırsal mahallelerin ulaşım konforunu artırıyor.

ÇEVRE

Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin doğa turizmine hizmet edecek Ali Kayası’nda başlattığımız Cam Teras ve Turizm Tesisleri projemiz devam...

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Çağlayancerit’in katma değerini artırmak için ilçemize çok büyük yatırımlar kazandırdık" dedi.

EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi, 17 ve 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacağını duyurdu.

ÇEVRE

Katar’dan kente gelen yetkililer, EXPO 2023 hakkında Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’ten bilgi aldı, bahçe kuracakları alanda incelemelerde bulundu.

GÜNCEL

Başkan Güngör, "Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla şehrimizin imar ve inşası noktasında var gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz” dedi.

EĞİTİM

Hanefi Mahçiçek, “Geleceğimizin teminatı olan değerli gençlerimizin YKS’de bilgisi ve özgüveniyle başarılı olacağına yürekten inanıyorum.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Büyük felaketin ardından onlarca paha biçilemez yardım ve bunlarla birlikte kocaman yüreklerden çıkan mektuplar aldık"dedi.

EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi’nin örnek hizmeti Gezici Çocuk Kütüphanesi, Ilıca İlkokulu öğrencilerini ziyaret etti.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, Afşin ve Elbistan’da mahallelerin ulaşım standardını iyileştirmek için arterlerde bakım ve onarım çalışması gerçekleşti.

EĞİTİM

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ile bir araya geldi.