Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Başkan Hayrettin Güngör, “Amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız” dedi.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AFAD İl Müdürü Tayfun Temur ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki rotası doğa tutkunlarının uğrak noktası Yavşan Yaylası olacak.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Önsen bölgemizin içmesuyu altyapısını komple değiştiriyoruz" dedi.

YAŞAM

Kahramanmaraş’a gelen 20 köşe yazarı ve basın mensubu, Onikişubat Belediyesi ev sahipliğindeki EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Çağlayancerit Cevizi’miz Avrupa Birliği nezdinde de coğrafi işaret tesciline layık görüldü" dedi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, “Deprem sonrası hayatın normale dönmesi için yoğun gayret gösteriyoruz.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, UNDP ile iş birliği protokolü imzaladı.

GÜNCEL

Zimbabve Ankara Büyükelçisi Alfred Mutiwzuka öncülüğündeki heyet Başkan Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti.

YAŞAM

Onikişubat Belediyesi, her yıl düzenlenen Yaz Yüzme Kursları’nda 8-14 yaş arası ücretsiz Yaz Yüzme Kursu kayıtları 13 Haziran'da başlıyor.

GÜNCEL

Muhtar Tüfenk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemizin ulaşım standardı yükseldi” dedi.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, başkentte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.