Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Başkan Güngör, “Kapalı Çarşı bölgemizde faaliyetlerini sürdüren esnaflarımızı ziyaret ettik" dedi.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’a gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, EXPO 2023 Sergi Alanı’nda Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

ÇEVRE

Başkan Güngör, “İnşallah kısa süre içerisinde son çalışmalarımızı da tamamlayarak caddelerimizi yenilenen alt ve üstyapısıyla şehrimizin ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız”...

GÜNCEL

Binevler Uzun Çarşı’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Güngör, bölgedeki yenileme çalışmalarında eksik kalan kısımların imalatına başlandığını belirtti.

YAŞAM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kurbanlık alacak vatandaşların Canlı Hayvan Borsası’na ulaşımını sağlamak için 24 – 27 Haziran tarihleri arasında ücretsiz ring...

KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Ahşap Hediyelik Eşya Yapım Kursu’nda yeni dönem kayıtları başladı.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “2012 yılında Çağlayancerit Cevizi’miz Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenerek koruma altına alındı" dedi.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “3 bin 500’ün üzerinde geçici iş yerini esnafımıza teslim ettik. Esnaf çarşılarıyla ticari hayatı canlı tutmayı hedefliyoruz” dedi.

GÜNCEL

Onikişubat Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada ilçede belirlenen 2 noktada satış, 3 noktada ise kesim yapılabileceği duyuruldu.

YEREL YÖNETİM

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde deprem bölgesi 11 ilden gelen belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör, “Bölgeye 1,5 kilometre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni bir yol kazandırıyoruz" dedi.

SPOR

Kahramanmaraş İstiklalspor Güreşçisi Remzi Temur, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen U17 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda serbest stil 65 kilogramda ikinci olarak gümüş...