Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Sakarya Ahşap Çarşı’da ulaşımı iyileştirmek için bölgeyi kilit parkeyle kaplıyor.

YEREL YÖNETİM

Başkan Güngör, “6 Şubat tarihinden sonra Mikrobölgeleme Jeolojik Etüt Raporu olan ya da jeolojik etüt raporu 2011 sonrası yapılmış alanlarda...

GÜNCEL

Başkan Hayrettin Güngör, “Bakanlıklarımızla görüşmelerimiz esnaflarımızın da talep ettiği gibi çarşılarımızın yerinde dönüştürülmesi hususunda" dedi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta henüz bilinmeyen bir nedenle ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınamadı.

SİYASET

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Filistin’in Ankara Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa ve Filistin Türk İş Adamları Derneği heyetini ağırladı.

KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 12 Temmuz Çarşamba günü Savunma Sanayi Konteyner Kent’te çocuklara yönelik tiyatro gösterisi ve Hacivat – Karagöz oyunu düzenleyecek.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen ve Elbistan’da toprağa verilen Piyade Sözleşmeli Er Hasan...

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, haftanın 6 günü hizmet verecek pazar yerlerini duyurdu.

ASAYİŞ

Pençe – Şimşek Harekâtı bölgesinde şehit düşen Piyade Söz. Er Hasan Taş’ın Elbistan’da düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmaları dolayısıyla Dr. Sait Bulvarı’nın 15 Temmuz Cumartesi gününe kadar 08.00 ile 20.00 saatleri arasında trafiğe kapalı...

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile katıldığı koordinasyon toplantısının ardından Samsun Çarşısı’nda esnafları ziyaret etti.

YAŞAM

Büyükşehir Belediyesi, 150 aileye ev sahipliği yapan Ekinözü Geçici Konaklama Merkezi’nde ana ve ara yolları kilit parkeyle yeniledi.