Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


SPOR

Hayrettin Güngör, “Büyük bir afet yaşadık, zor günler geçirdik. Hamdolsun devlet millet el birliğiyle bugünlere geldik.

ÇEVRE

Onikişubat Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, 7 gün 24 saat esaslı çalışma sistemiyle Onikişubat’ta yaşamanın ayrıcalığını mahalle mahalle, sokak...

GÜNCEL

Güngör, “Pandemiyle başladık akabinde büyük bir deprem yaşadık. Bu iki zorlu süreçte de sağlıkçılarımız çok büyük fedakârlık yaptı" dedi.

YAŞAM

Güngör, “Hayatın normalleşmesi ve ticaretin canlanması noktasında gayret gösteren tüm esnafımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

SPOR

Başkan Güngör, “Şehrimizde amatör sporumuzun gelişmesi konusunda Kahramanmaraş Modeli olarak ifade ettiğimiz bir modeli Türkiye’ye örnek olarak sunduk" dedi.

YAŞAM

Kadın ve Demokrasi Vakfı KADEM, Kahramanmaraş Baykar Konteyner Kentt’e ‘Gönüllerimiz Bir’ diyerek depremzedelere, birlik ve beraberliği simgeleyen aşure ikramında bulundu.

GÜNCEL

Hayrettin Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen Uluslararası Belediye Forumu 2023 Hazırlık Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın annesi Sıdıka Kaynak hayatını kaybetti.

GÜNCEL

KASKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personellerle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, AFAD tarafından KASKİ’nin filosuna kazandırılan kombine kanal açma...

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta Asrın Felaketi'nin ardından ağır hasar alan bina kontrollü bir şekilde yıkıldı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Kayseri yolunda bugün yaşanan trafik kazasında bir otomobil, önünde seyreden bir tıra arkadan çarptı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ilçe belediye başkanlarıyla yapılan koordinasyon toplantısının ardından şehirde devam eden operasyon hakkında açıklamalarda bulundu.