Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı en önemli turizm yatırımlarından Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisi’nde sona gelindi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 15 Ağustos Salı günü NFK Kültür Merkezi’nde Türk Tasavvuf Musikisi ve...

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti’nin 22’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

GÜNCEL

Başkan Güngör, “Şehrimize yapmış olduğu hizmetler ve katkılarından dolayı Sayın Valimize teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Ahmet Karacabey Caddesi’nin ardından Azerbaycan Caddesi’nin de asfaltını yeniliyor.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, Asya ve Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden incelemelerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen şehir plancılarının katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, zararlılarla mücadele çerçevesinde ilaçlama çalışmalarını gece gündüz kesintisiz sürdürüyor.

GÜNCEL

EXPO 2023 Onikişubat’ın katılımcı ülkelerinden biri olan Filistin’den yetkililer Kahramanmaraş’a gelerek, açılış öncesi kurdukları bahçe hakkında bilgi aldı.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde deforme olan trafik işaret ve işaretçileri ile sinyalizasyon sistemlerinin bakım ve onarımını gerçekleştiriyor.

Bakan Uraloğlu, “Her zerresinde ecdadımızın izi olan bu kutsal şehrin tüm tarihi eser ve varlıklarını yeniden aslına uygun bir şekilde...

ÇEVRE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kahramanmaraş'a hızlı tren geleceğinin müjdesini verdi.

GÜNCEL

Başarılı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu: Kahramanmaraş'ta hem askeri liderlik hem toplumsal etkiyle öne çıkıyor.