Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Elbistan’da sorumluluk alanındaki caddelerde başlattığı asfalt atağını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ilçenin en işlek arterlerinden Ahmet Karacabey Caddesi’ni baştan uca yeniledi.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehrin yeni Valisi Mükerrem Ünlüer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde muvaffakiyetler diledi.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, şehrin farklı noktalarına rastgele bırakılan hafriyat atıkları ve enkaz kalıntılarını temizleyerek çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Uluslararası EXPO 2023’ün katılımcı ülkesi Kore Cumhuriyeti’nden Kahramanmaraş’a gelen yetkililer, Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i ziyaret etti.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve kamu kurumları iş birliğiyle şehre kazandırılan 3 bin 615 geçici iş yerinde ticari faaliyetlerini sürdüren esnaflar,...

GÜNCEL

Güngör, “Orta hasarlı binalar için 2 yöntem var: Güçlendirme ve yıkım. Kat Mülkiyeti Kanunu’na göre orta hasarlı bir binanın malikleri...

Kahramanmaraş'ta NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenen Türk Tasavvuf Musikisi ve Mevlevi Sema gösterisi katılımcıların beğenisini kazandı.

GÜNCEL

Büyükşehir Belediyesi, Gayberli Mahallesi’nden Güney Bağlantı Yolu’na ulaşım sağlayacak yeni güzergâh oluşturuyor.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Kocaeli Çarşısı ziyaretinde esnafın talep ettiği gölgeliklerin imalatına başlandı.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Caddesi’nde de çevre düzenlemelerini tamamlarken, caddeye yeni yürüyüş yolları kazandırıldı.

ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, Yıldızevler Konutları’na ulaşım sağlayan yaklaşık 2 kilometrelik arterde asfalt öncesi zemin hazırlıklarını sürdürüyor.

ÇEVRE

Elbistan’da ulaşımı iyileştirmek için yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Karacabey ve Azerbaycan caddelerinin ardından Gazi Mustafa Kemal Caddesi’nin de asfaltını...