Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Kendilerini müşteri hizmetleri personeli olarak tanıtarak vatandaşların telefonlarına gelen kodları alıp 30 milyon lira dolandıran 8 şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

Kendilerini müşteri hizmetleri personeli olarak tanıtarak vatandaşların telefonlarına gelen kodları alıp 30 milyon lira dolandıran 8 şahıs tutuklandı.

İstanbul’da düzenlenen “Kahramanmaraş Tanıtım Günleri” sona erdi. Atatürk Havalimanı etkinlik alanında 4 gün boyunca devam eden programa Kahramanmaraş sevdalıları yoğun...

EKONOMİ

Akedaş, deprem bölgesinde 1 milyar liralık yatırım yapıp Kahramanmaraş ve Adıyaman’da yaklaşık 25 bin lokasyonda konteyner ve çadırlara elektrik bağlantısı...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir okul müdürünün sınıf öğretmenini taciz ettiği öne sürüldü.

ÇEVRE

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat depremlerinde bazı bölgeleri zarar gören köprü yenilenmeyi bekliyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 127 kişi yakalanırken, 58 şahıs cezaevine gönderildi.

GENEL

Kahramanmaraş’ta araştırmacı iki emekli vatandaş, yaptıkları sistem sayesinde bir ay kullanabilecekleri bir litre benzinden yaklaşık 300 litre gaz üretti.

GÜNCEL

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiği sosyal medya hesabından duyurdu.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4 gündür çöplerin alınmadığı iddia ediliyor.

Başkan Güngör, “Kadim değerlerimizi, kültürümüzü, yöresel lezzetlerimizi, geleneksel el sanatlarımızı ve tarihimizi İstanbul’da Kahramanmaraş sevdalılarına tanıtıyoruz" dedi.

GENEL

Kahramanmaraş'ta kırsal alanda sulama kanalına düşen yaralı çakal kurtarıldı.