Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları’nda başvurular...

KAHRAMANMARAŞ

Afşin ve Elbistan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Görgel, “İnşallah ilçe belediyelerimizle birlikte Afşin ve Elbistan için çok...

EKONOMİ

Kahramanmaraş’ta yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tarihi demirciler çarşısındaki ustalar günde yaklaşık 20 bin bıçağı kurban için bileyliyor.

GENEL

Kahramanmaraş 2023-2024 eğitim öğretim yılını konteyner kentlerde tamamlayan çocuklar karne heyecanı yaşadı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bir okulun çatısında çıkan yangın itfaiye tarafından söndürüldü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde kendisinden haber alınamayan 22 yaşındaki gencin cansız bedeni gölette bulundu.

GENEL

Dulkadiroğlu Belediyesi, kırsal mahallelerde başlattığı asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, DermanKart Giyim Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara kıyafet desteğinde bulunmayı sürdürüyor.

KAHRAMANMARAŞ

Dulkadiroğlu Yavuz Selim Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Görgel, “Daima hemşehrilerimizle birlikte olmayı sürdüreceğiz” dedi.

EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar sıcak havalarda tarihi kapalı çarşıda serin ortamda alışveriş yapıyor.

GENEL

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsasında satışa çıkarılan 900 kilogramlık tosun, 230 bin liraya alıcısını bekliyor.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta su kuyusuna düşen bir kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.