Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın; şehrimize, aziz milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, 6 Şubat’ta kaybettiğimiz canlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tüm vatandaşlarımızdan trafik kurallarına uymalarını istirham ediyorum. Bu bayramda herhangi bir acı yaşamayalım. Yolun sonu bayram olsun” dedi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada, 5 kişi yaralandı.

GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta otomobillerden çıkartılan eski baskı balataları toplayan Mahmut Doğru, parçaları geri dönüştürerek duvar saati yapıyor.

GENEL

Kurban Bayramı nedeniyle şehit oğlunu kabri başında ziyaret edip dua eden baba, gözyaşlarıyla oğlunun Babalar Günü'nü kutladı.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Kurban Bayramı arifesi huzurevimizi ziyaret ederek kıymetli büyüklerimizle bir araya geldik, sohbet ettik, bayramlarını kutladık” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Ziya Bakıcı’ya Allah’tan rahmet, Bakıcı ve Cüce ailelerine başsağlığı diliyorum” dedi.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destek için AFAD Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

GENEL

Kahramanmaraş’ta canlı hayvan borsasında bayram arifesi pazarlıklar sıklaştı.

GENEL

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, “Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de onlara layık torun ve kardeş olmayı nasip...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.