Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanan köy evlerinde inşaatlar yükselmeye devam ediyor.

KAHRAMANMARAŞ

Şehir merkezinin içmesuyu sorununu çözüme kavuşturma hedefiyle yeni hatlar ve su depolarının imalatı hızla sürüyor.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en işlek arterlerinden Fetih Bulvarı’nda başlattığı asfalt çalışmasını tamamladı. Yenilenen yol bölgedeki esnaf ve vatandaşların beğenisini kazandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta karşıya geçmek için aniden yola fırlayan kişiye tır çarptı. Ağır yaralanan yaşlı adam, hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yıldırım isabet etmesi sonucu alev alan ağaca görevliler müdahale ederek yangını söndürdü.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta şiddetli yağış sonrası toprak kayması meydana gelen ve ulaşıma kapanan yol, temizlenerek yeniden açıldı.

EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta sarımsak hasadından sonra boşalan arazilere ikinci ürünler ekildi. Tarım işçilerinin arazilerde yoğun mesaisi başladı.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, yerleşim yerlerinin ihtiyaç ve önceliklerin tespiti için ‘Muhtarlar Buluşması’nı sürdürüyor. Son olarak Afşin ve Pazarcık’ta gerçekleştirilen toplantılarda mahallelerin...

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezindeki içmesuyu sorununu çözüme kavuşturmak için toplam bin 600 metre yeni şebeke hattı kazandırıyor.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ta Av. Mehmet Ali Kısakürek Caddesi’nde deforme olan kısımları sıcak asfaltla yenileyerek arterde ulaşım konforunu artırıyor.

GENEL

Kahramanmaraş'ta 91 yaşındaki Mehmet amca, uzun ömrünü doğal ürünlere borçlu olduğunu söyledi.

SAĞLIK

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanan 5 yeni hastaneden 2'sinin kaba inşaatı tamamlanarak ince işçilik çalışmaları sürüyor.