Kahramanmaraş Haberleri

Kahramanmaraş haberleri ve güncel Kahramanmaraş gelişmeleri, Kahramanmaraş ile ilgili tüm video, Kahramanmaraş fotoğrafları ve Kahramanmaraş haberleri Habermaras.com | Kahramanmaraş Haber Platformu - Maraş Haber - Son Dakika Maraş Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta yapılan hırsızlık ve uyuşturucu operasyonlarında 62 kişi tutuklandı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde bulunan Nilüfer Gölü ve çevresi kirlilik tehdidiyle boğuşuyor.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 2025 – 2029 Stratejik Plan’ın hazırlanması noktasında anket çalışması başlattı. Ankete Büyükşehir Belediyesi internet sitesinden ulaşılabiliyor.

EĞİTİM

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 2024 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde yapılan sınavlarda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan...

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat’ın en işlek arterlerinden Mustafa Or Caddesi’nde deforme olan yürüyüş yollarını yeniliyor.

KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Göksun Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle çocuklara yönelik keman, bağlama ve ritim kursları düzenleniyor.

KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Devam eden ve planlanan yatırımlarla Kahramanmaraş’ımız savunma sanayi alanında ülkemizin en önde gelen şehirlerinden biri olacak. Bu yatırımlarla...

ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan ve 35 kişinin yaşamını yitirdiği Ezgi Apartmanı davasına devam edildi.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 28 yıl, 15 yıl ve 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü polis tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta yol yapım çalışması esnasında kum yüklü kamyon devrildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralandı.

ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta 916 bin adet yavru sazan balığı kentteki 7 adet baraj gölüne bırakıldı.

KAHRAMANMARAŞ

KASKİ Genel Müdürlüğünce Onikişubat Toptancılar Çarşısı’nda başlatılan yağmursuyu hatlarının imalatı sürüyor. Bölgeye yaklaşık 1 kilometre uzunluğunda yeni yağmursuyu hattı kazandırılıyor.