Aşırı yağış nedeniyle Amik Ovası sular altında kaldı Aşırı yağış nedeniyle Amik Ovası sular altında kaldı
Kafemiz adından da anlaşılacağı üzere doğrusuyla birlikte yaşayamadığı için kaçacak yer arayanların buluştuğu bir yer. Biz de bu durumu gözeterek onlara uygun bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz. Haftalık şiir, kitap ve düşünce toplantıları düzenliyoruz. Bunların yanında bir anda bir masadan şiir veya şarkı da patlayabilir. 
Mekanımızın müdavimleri arasında müzisyenler, ressamlar, şairler, oralet içmeye gelen çocuklar, anılarını anlatan amcalar ve elbetteki en başta da üniversite öğrencileri var. Aynı anda bir masa da Van Gogh konuşulurken diğer masada keman çalmanın ne kadar zor olduğundan bahsedildiğine şahit olabilirsiniz. Tabi bu renkli ortamın harcını da biz sağlıyoruz. Ocağımızda dünyanın en güzel çayı kaynar. Yanlış anlaşılmasın çayımızda iddialıyız ama bizim çayımızın adi " dünyanın en güzel çayı " 
Lüks ve pahalı mekanlarda ulaşamayacağınız samimiyeti burada bulabilirsiniz. Murat menteş in dediği gibi " samimiyetin altını çizen üstünü de çizer " diyor ve bu duyguyu Mekanımıza gelip tatmanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca 10 Aralık günü saat 16.00 da kafemizde bir kitap mezatı  düzenlenecek ve 12 Aralıkta başlayıp bir hafta sürecek olan bir karikatür etkinliği düzenlenecektir. Geliri yoksul çocuklar yararına kullanılacaktır. Onuncu köyün yolcuları olarak desteklerinizi bekleriz.
İnstagram: onuncukoyunyolculari



Editör: TE Bilişim