7 ay önce GÜNCEL

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'nin depremlerle mücadelesinin kaçınılmaz bir gerçek olduğunu ve bu doğal afetlerin sona ermediğine vurguladı.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin kamyonetle çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ormanlık alandaki konteynerde yaşayan bir kişi, annesi ve kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle tutuklandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki tırın dorsesinde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, şehir merkezi ve ilçelerde okulları ziyaret ederek afet ve acil durumlara ilişkin öğrencilere bilgiler aktardı.

7 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye’de arazi anlaşmazlığı nedeniyle kardeşler arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

7 ay önce GENEL

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolan 82 yaşındaki Alzheimer hastası kadın, ot toplarken bulundu.

7 ay önce GÜNCEL

Prof. Dr. Naci Görür, "Türkiye’nin deprem dirençli yerleşim alanlarına sahip olması lazım. Her depremde bir gecede 80-90 bin insanımızı toprağa veremeyiz" dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Proje kapsamında şehir merkezimize toplam 10 bin konut ve iş yeri kazandırılıyor” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “6 Şubat depremlerinin üzerinden 1 yılı aşkın bir süre geçti. Hamdolsun bu süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çok büyük ilerlemeler kat ettik.