7 ay önce ÇEVRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından şehir merkezinde başlatılan Kentsel Tasarım Projesi de hızla ilerliyor.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, iklim değişikliği ve sıfır atığa dikkat çekmek için seminer düzenledi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Doğukent ve Güneşevler’in ardından Güneşli Kocabaş Sitesi de TOKİ tarafından yerinde yapılacaktır. Hayırlı olsun” dedi.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası 35 kişinin hayatını kaybettiği yıkılan 10 katlı Ezgi Apartmanı davasının ilk duruşması ikinci günde devam etti.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta park halindeki hurda araçta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

7 ay önce SAĞLIK

Fizik tedavi ve rehabilitasyon alanında Uzman Dr. Beşir Şahin İnceer, Özel Sular Akademi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

7 ay önce GENEL

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, yaklaşan Ramazan Ayı öncesi dar gelirli aileler için dağıtılacak gıda kolilerinin hazır olduğunu söyledi.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Ekinözü Kandil HES Barajı manzarasıyla kartpostallık görüntüler oluşturdu.

7 ay önce ÇEVRE

Dulkadiroğlu Belediyesi, park ve bahçelerden budama sonucu elde ettiği odunları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyor.

7 ay önce SAĞLIK

Büyük depremlerin ardından, afet bölgelerinde ortaya çıkan sağlık sorunları, genellikle salgın boyutunda olmasa da felaketi yakından yaşayan insanlar arasında belirgin bir artış gösteriyor.