7 ay önce ÇEVRE

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, deprem sonrası ağır hasarlı olarak yıkımı gerçekleştirilen Doğukent, Güneşevler ve Kocabaşevler konutlarının bulunduğu alanlarının rezerv alana dahil edildiğini duyurdu.

7 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Önce 31 Mart’ta iktidar, arkasından 2028’de iktidar inşallah. Büyük bir dip dalga geliyor, Yeniden Refah Partisi Anadolu’yu kasıp kavuruyor" dedi.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli toplam 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda cinsel içerikli sohbet ve fotoğraflar üzerinden şantaj yoluyla para temin eden 16 şüpheli yakalandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde Şehit Mehmet Cantepe Üs bölgesinde sızma girişiminde bulunan terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada yaralanan askerleri evlerinde ziyaret etti.

7 ay önce BİLİM VE TEKNOLOJİ

Instagram ve Facebook'ta erişim sorunları yaşanıyor. Binlerce Instagram kullanıcısı, uygulamada yaşanan sorunlar nedeniyle erişim sağlayamadıklarını rapor etti.

7 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye’de polisin yaptığı asayiş uygulamalarında son bir hafta içerisinde 94 şüpheli yakalandı, 21 kişi tutuklandı.

7 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın tamamlanmasının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik toplantının yaklaşık 2 saat 30 dakika sürdüğü açıklamalarda bulundu.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

AKOM, 6 Mart Çarşamba günü Onikişubat, Türkoğlu, Göksun ve Andırın ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda, piyasa değeri 5 milyon liralık altın ele geçirildi.

7 ay önce ASAYİŞ

Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.