7 ay önce EĞİTİM

Onikişubat Belediyesi’nin ‘Okumadığın Gün Karanlıktasın’ sloganıyla hayata geçirdiği ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ödül aldığı model proje 7. Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor da sınav heyecanı yaşanacak.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanefi Mahçiçek başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, geride kalan 10 yıllık süreçte 97 milyon TL değerindeki eğitim yatırımlarıyla kentin başarı çıtasını yükseğe çıkarırken, gençlere umut oldu.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Bakanlığımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyemiz tarafından Kapalı Çarşımızın gerekli noktalarının restorasyonu yapılacak" dedi.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta depremzede kadınlar yaptığı ürünleri sergileyerek, halkın beğenisine sunuyor.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta, deprem anında arazi kadastrolarında oluşan zemin kaymalarına ilişkin sayısal verilerin düzeltilmesi için çalışma başlatıldı.

7 ay önce GENEL

Kepez Belediye Meclisi, 2019-2024 döneminde son kez toplanıyor. Meclisin Mart ayı olağan toplantısının 1. oturumunda 16 gündem maddesi görüşülerek, karara bağlandı.

7 ay önce GENEL

Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı.

7 ay önce ASAYİŞ

Mersin'de çobanlık yaparak gizlenen 17 yıl hapis cezası olan cezaevi firarisi, jandarma ekipleri tarafından çadırda yakalandı.

7 ay önce GÜNCEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 59 binanın yıkıldığı, yaklaşık 4 bin kişinin hayatını kaybettiği ve depremin simgelerinden ‘Ebrar Sitesi’nin de içinde bulunduğu Şazibey Mahallesi’nde yerinde dönüşüm çalışmalarına başlandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya'da yaya geçidinden geçen yayalara yol vermek için duran motosiklete, arkadan gelen motosiklet çarptı.