7 ay önce YAŞAM

Adana’da doğuştan bir gözü mavi, diğer gözünün de yarısı mavi yarısı kahverengi olan küçük çocuk, görenleri hayrete düşürüyor.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında musiki dinletisinden söyleşiye, tiyatro gösterisinden konsere çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturacak.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in öncülüğünde ‘Okumadığın Gün Karanlıktasın’ sloganıyla düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yenilikçilik ödülü alan model proje 7. Kahramanmaraş Bilgi ile Buluşuyor Kitap Okuma Yarışması’nda yeni dönemin ilk sınavı il merkezinde ve tüm ilçelerde başarıyla gerçekleştirildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Şair – Yazar Selma Dolgun olacak. 7 Mart Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşi saat 14.00’da başlayacak.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Cuma günü Maraşlı Şeyhoğlu Satılmış’ın hayat öyküsünün anlatıldığı “Kurgu ve Gerçek: Maraşlı Şeyhoğlu” belgeselinin galasına ev sahipliği yapacak. NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenecek program, saat 20.00’da başlayacak.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Yeşilay Haftası’nın sağlıklı yaşam için önemli bir farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum. Bu kapsamda Yeşilay Haftası’nı tebrik ediyor, tüm Yeşilay çalışanlarına ve gönüllülerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

7 ay önce SPOR

Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi Takahiko Katsumata, Kahramanmaraş’ta depremzede judo sporcularına malzeme desteğinde bulundu.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiliyor. Kuzey ilçelerinin yüksek kesimlerine ise kar yağdı.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 9 çocuk annesi depremzede kadın, geçimini sağlamak için bazlama ve gözleme yapıyor.

7 ay önce GENEL

Ramazan ayının vazgeçilmez yiyeceği hurmalar tezgahlardaki yerini alırken, bu yıl hurmaya farklı bir yorum katan Maraş Kapalı Çarşı esnafı, fıstıklı hurma satışlarına başladı.