7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

EXPO 2023 Sergi Alanı’nı her yönüyle muhteşem bir yaşam merkezi haline getiren Hanefi Mahçiçek öncülüğündeki Onikişubat Belediyesi, alana bir de cami kazandırdı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlara sunduğu ücretsiz toplu taşıma hizmeti vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Şehitlerimiz için başlatılan bu proje kapsamında 430 bin ilmekten oluşan şanlı bayrağımıza bizler de bir ilmek attık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında camileri temizleyerek, gül suyu ile yıkama geleneğini bu yıl da sürdürdü.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nde bu hafta Şair – Yazar Selma Dolgun, okurlarla bir araya geldi.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta Ramazan ayı öncesi camilerde bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

7 ay önce YAŞAM

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşadıkları binanın yıkılması sonucu 3 yaşındaki kızıyla enkaz altında kalan ve 56 sonra kurtarılan anne, konteyner kentte hem çalışıp hem de çocuğuna bakıyor.

7 ay önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Mersin zübük siyasetçi tiplerini sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.

7 ay önce GENEL

Antalya'nın Manavgat ilçesinde önceki gün yaşanan şiddetli fırtınanın ardından bugün güneşli havayı fırsat bilen yabancı turistler sahile akın etti.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya'da bir gecekondu çıkan yangında küle döndü. Gecekondunun alev alev yanma anı vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.