7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta Ramazan ayı dolayısıyla camilerde mukabeleler okunmaya başlandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın simge camilerinden olan Abdülhamit Han Camii, Ramazan'da görenleri mest ediyor.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak stadyum ve olimpik yüzme havuzu projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Sayın Bakanımız kısa süre içerisinde stadyumun ihalesine çıkılacağını ve inşasına başlanacağını belirtti” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay tarafından Milli İrade Meydanı’nda kurulan aşevinde Ramazan ayı boyunca günlük 5 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, “İdrak edeceğimiz bu Ramazan-ı Şerif, hüznümüzü sevince, mahrumiyetimizi rahmete, muhasaramızı muhasebeye dönüştürmemize vesile olsun. Gelin bu zor günlerde, ‘Paylaşma Vakti Ramazan’ diyelim ve ‘Ramazan’da Birlikte Paylaşalım’ düsturunu önceliğimiz yapalım” dedi.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bakkal işleten 90 yaşındaki Zekeriya Çömez, 50 yıldır eski tip teraziden vazgeçmiyor.

7 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş'ta öğrenciler 50 metre uzunluğundaki kağıda sulu boyayla iç dünyasını yansıttı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan haklarında arama kararı bulunan 133 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi. 73 şahıs tutuklandı.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta ustaların maharetli ellerinde hazırlanan ‘Maraş Eli Böğründe’ yemeği, Ramazan’da iftar sofralarının vazgeçilmezi oluyor.