7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, “Biliyorsunuz 31 Mart’ta bayrağı bizden sonraki arkadaşlarımıza teslim edeceğiz, onlar da Allah’ın yardımıyla taşıyacaklardır, daha iyi yerlere götürecekler" dedi.

7 ay önce GENEL

Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilenler, Ramazan ayı öncesinde Konyaaltı sahiline akın ederek denize girip güneşlendi.

7 ay önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, "12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadyumun ihalesini yapıp, Kahramanmaraş’a kazandıracağız" dedi.

7 ay önce ÇEVRE

Onikişubat Belediyesi, Ramazan ayı öncesi camileri temizleyerek, gül suyu ile yıkama geleneğini bu yıl da sürdürdü.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli depremlerde 20'den fazla yakınını kaybeden genç, kullandığı minibüsün arkasına kaybettiği tanıdıklarının fotoğraflarını asarak anısını yaşatıyor.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde geçtiğimiz yıl Temmuz ayında hasat için gittiği tarlada nereden geldiği bilinmeyen tek kurşunla hayatını kaybeden matematik öğretmeni Bülent Koç’un ailesi fail ya da faillerin yakalanmasını istiyor.

7 ay önce ASAYİŞ

Hatay'da bir binanın giriş katında meydana gelen yangında daire alevlere teslim oldu.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Dünya Kadınlar Günü’ne özel Piazza AVM’de kadınlara yönelik Takı Tasarım Atölyesi düzenledi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, şehit ve gazilerin anneleri ve eşleriyle bir araya geldi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Başta mesai arkadaşlarımız olmak üzere tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyoruz” dedi.