7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Sağlığımız için gece-gündüz çalışan, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, tüm zorluklara rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Şifa reçeteleri yazmanız temennisiyle…” dedi.

7 ay önce ASAYİŞ

Hatay’da depremzede vatandaşların yaşadığı bireysel konteynerde meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta istinat duvarı çökerken toprak kayması meydana geldi. Yaşanan olayda çok sayıda araç zarar gördü.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca konteyner kentlerde çocuklara yönelik geleneksel Hacivat Karagöz kukla gösterisi düzenleyecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek gösterilere tüm çocuklar davet edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 15 Mart Cuma günü NFK Kültür Merkezi’nde Eşref Ziya konseri düzenlenecek. Saat 20.45’te başlayacak konsere tüm vatandaşlar davet edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek öncülüğünde geleneksel hale getirdiği iftar programlarını bu yıl da sürdürüyor.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “İstiklal Marşı’mızın kabulünün 103. yıl dönümünde; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve bu mukaddes topraklar için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

6 Şubat depremlerinde hasar alan Türkoğlu Erdem Bayazıt Halk Kütüphanesi, tadilatların tamamlanmasının ardından yeniden öğrencilerin hizmetine sunuldu.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta depremde hem evleri hem de iş yerleri yıkılan çift, tekrar konteyner iş yeri açarak hizmet vermeye devam ediyor.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Divanlı Mahallesi'nde 40 yıldır ayakkabı boyayarak ve tamir ederek geçimini sağlayan Ahmet Babutccu, deprem sonrası işlerinin azaldığını söyledi.