7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Çetin, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Necati Kahveci, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Necati Okay ve sendika üyelerinin katılımıyla NFK Kültür Merkezi’nde Emek Buluşması gerçekleştirildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Nef Galatasaray Konteyner Kent’te vatandaşlarla bir araya gelerek iftar yaptı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 17 Mart Pazar günü “Nasrettin Hoca’dan Kavuklu’ya Ders” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturacak. NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

7 ay önce GENEL

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, her türlü zorluğa rağmen görevlerini fedakârca yerine getiren sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı bu yıl da unutmayarak gönülleri kazandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Pandemi ve deprem sürecinde sağlık çalışanlarımızın çok büyük özverisine şahit olduk. Pandemi ve depremlerde kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Elektrikli araçlarda meydana gelebilecek yangınlara müdahale konusunda Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personellerine eğitim verildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, “Onikişubat’ımızın en ücra noktasında bile her alanda gelişmesinde, kalkınmasında muhtarlarımızın rehberliği, önerileri ve düşünceleri bizler için çok önemliydi. 10 yılda birlikte çok önemli işlere imza attık" dedi.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta yüksek kesimlerdeki dağ eteklerinde kendiliğinden yetişen çiğdem çiçekleri doğayı süsledi.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden geçen 13 ayın ardından şehir merkezi dron ile görüntülendi.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta 2021 yılında yanan ormanlık alanlar, yerel ve ulusal gazeteciler tarafından tekrardan yeşertiliyor.