7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde depremzedelere teslim edilmek üzere başlanacak olan kalıcı konutlarda temel atma töreni düzenlendi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta öğleden sonra sağanak yağış etkili oldu.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde öğrenciler arasında çıkan tartışmada 1 kişi bıçakla yaralandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Yeniden Refah Partisi'nin seçim otobüsünü görünce gerginlik yaşandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

2014 yılından bu yana 10 yıllık süreçte Onikişubat Belediye Başkanı olarak Kahramanmaraş’a ve Onikişubat’a hizmet eden Hanefi Mahçiçek, iki dönemde birlikte görev yaptığı meclis üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

7 ay önce GENEL

Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu Limanı açıklarına demirledi.

7 ay önce SPOR

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen tefecilik operasyonunda 2 şüpheli yakalanırken, operasyonda çok sayıda para ve ipotek kağıdı ele geçirildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta “Afşinli Şairler ve Ozanlar Antolojisi” Eshab-ı Kehf Külliyesi’nde düzenlenen programla tanıtıldı.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi tarafından Türk Patent ve Marka Kurumuna yapılan başvuruyla, şehrin mutfak kültüründe önemli bir yeri olan Kahramanmaraş Çiriş Böreği’nin tescili alındı.