7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan aranan 49 kişi tutuklandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir ikamette çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş’ın geleneksel lezzetlerinden biri olan irişkit sucuğu iftar sofralarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

7 ay önce GENEL

Hatay’da yaşayan 20 yaşındaki Emre Yüksek, enkaz altında 2 gün kalarak bacaklarını kaybetmişti. Depremzede gencin şimdiki dileği ise gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir protezle yürüyebilmek.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Kepez ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sahte plaka atölyesine düzenlenen operasyonda 350 adet basılmış sahte plaka ve 525 adet boş plaka ele geçirildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Valisi Ünlüer, "18 Mart Çanakkale Zaferi’mizin 109. yıl dönümünü büyük bir gurur ve heyecanla kutluyor; Çanakkale Zaferi’nin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyoruz."

7 ay önce ASAYİŞ

Adana’da zincirleme trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 1 aylık hamile kadın hayatını kaybetti. Kadının cenazesi ailesine teslim edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanefi Mahçiçek, “Ahmet Kuybu başkanımız başta olmak üzere oda başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerine ve esnaflarımıza görev süremizde bizlere verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Emniyet teşkilatımızın her bir kademesinde görev alan tüm emniyet mensuplarımıza şükranlarımızı sunuyor, muvaffakiyetler diliyoruz. Bu vesileyle vatanımızı korumak için canını feda eden tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta polis ekipleri hırsızlık şüphelisi 5 kişiyi yakaladı.