7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri, 21 Mart Perşembe günü NFK Kültür Merkezi’nde düzenlenecek tasavvuf musiki dinletisiyle devam edecek. Saat 20.45’te başlayacak dinletiye tüm müzikseverler davet edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm ecdadımızı saygı, minnet ve şükranla anıyor; bu mukaddes topraklar uğruna canını feda eden tüm şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, tazimle yâd ediyorum” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve destekleri için Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler’e şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Türkoğlu ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan ve TOKİ Konutları ile bölgedeki birçok mahalleye ulaşım sağlayan Orçan Caddesi’ni sıcak asfaltla buluşturuyor.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Güngör, “Devlet millet olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimizin daima yanındayız. Onları asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hayrettin Güngör, “Asrın felaketinin yıl dönümünde Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle 9 bin 289 konutun kurasını çekerek anahtar teslimlerini yapmıştık. Bugün de yine Sayın Cumhurbaşkanımızın canlı bağlantıyla katıldığı programda 7 bin 858 konut ve 445 köy evinin kurasını çektik. Böylece şehrimizde tamamlanarak anahtarları teslim edilen toplam konut sayısı 17 bini geçti” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Afet Koordinasyon Merkezi, bugün gece saatlerinden itibaren Onikişubat, Türkoğlu ve Andırın ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

7 ay önce ASAYİŞ

Burdur-Antalya karayolunda seyir halindeyken lastiği patlayan otomobil kontrolden çıkarak takla attı, kazada 1 kişi yaralandı.

7 ay önce ÇEVRE

Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta ormanlık saha içerisindeki istasyonda üretilen 10 bin adet kınalı keklik, 4 aylık adaptasyonunun ardından doğaya salınacak.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.