7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapımına başlanıp tamamlanan ikinci etap deprem konutlarında hak sahiplerine anahtar teslimi yapıldı.

7 ay önce GENEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yıl sonu ve 2025 yılı başında Kahramanmaraş'ta bütün konutların teslim edileceğini söyledi.

7 ay önce ASAYİŞ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği sızma ve saldırı girişiminde bir askerimizin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'taki depremlerde iş yeri yıkılan 3 çocuk annesi kadın, yeniden iş yeri açarak hayata tutunmaya başladı.

7 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta çocukların hazırladığı parkurlarla survivor yarışması renkli görüntülere sahne oluyor.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinliklerinde, tasavvuf müziğinin sevilen isimlerinden Eşref Ziya sahne aldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Ziya, seslendireceği ezgilerle müzik ziyafeti yaşattı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları’nda; Kişisel Gelişim, Hobi ve Sanat alanlarında verilecek eğitimlere başvurular başladı. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara Büyükşehir Belediyesinin internet adresinden başvuru yapılabiliyor.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesinin Ramazan etkinlikleri çerçevesinde 20 Mart Çarşamba günü Hacivat Karagöz Kukla Gösterisi, NFK Kültür Merkezi önünde çocuklarla buluşacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanefi Mahçiçek, “Kadim tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı’mızın da habercisi olmuştur. Bu destansı savaş için Kahramanmaraş’ımızdan, Çanakkale cephesine giden ismi tespit edilmiş 236 şehidimiz vardır ve Çanakkale ruhu yıllar sonra Kahramanmaraş’ta vücut bulmuştur” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkanı Hanefi Mahçiçek, “Medeniyet ve kültürel değerlerimize baktığımızda yaşlılara sahip çıkmanın, aynı zamanda geleceğe sahip çıkmak olduğuna inanıyoruz. Onikişubat Belediyesi olarak tecrübeleri, bilgelikleri ve varlıklarıyla toplumumuza değer katan yaşlılarımızın her zaman yanındayız. Aynı zamanda unutmayalım ki hepimiz birer yaşlı adayıyız” dedi.