7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile birlikte Garnizon Komutanlığının düzenlediği iftar programına katılan Başkan Güngör; şehit aileleri, gaziler ve Mehmetçikle iftar yaptı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanefi Mahçiçek, “Kocaman yüreklerinde taşıdıkları sonsuz sevgileri ile bizlerin hayatına tarif edilemez bir güzellik katan Down Sendromlu kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nün toplumsal bilinci geliştirecek çalışmalara katkı sağlamasını ümit ediyor, kendilerine ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı olarak Kahramanmaraş’ta faaliyetlerini yürüten meslek odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldi.

7 ay önce GENEL

Tahir Erik, "Ben kardeşimden şikayetçi falan değilim. Olay esnasında zaten kendimde değildim. Kardeş kardeşe bunu yapmaz. Kardeşimin şu anda suçsuz yere yattığını düşünüyorum. Yetkililerin en kısa sürede kardeşimi çıkartmalarını rica ediyorum” dedi.

7 ay önce YAŞAM

Kahramanmaraş'ta depremzede Feyza Çayır, yaptığı el emeği göz nuru ürünleri satışa sunarak geçimini sağlıyor.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

7 ay önce SİYASET

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Irak Bağdat’a gittiğimizde Irak yönetimi PKK'yı yasakladığını ve terör örgütü olduğunu kabul etti bu bizim için sevindirici bir şey” dedi.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart Cuma günü NFK Kültür Merkezi’nde Aykut Kuşkaya konseri düzenleyecek. Saat 20.45’te başlayacak ücretsiz etkinliğe tüm müzikseverler davet edildi.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

KAMEK’te düzenlenecek; Aşçı Yardımcılığı, Pastacı Çırağı, Ahşap Oymacılığı, Kaynakçı, İnşaat Boyacılığı, El ile Alçı ve Çimentolu Sıva kurslarında başvurular başladı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Şairler Tepesi’nde TOBB Fen Lisesi öğrencileriyle birlikte iftar yapan Başkan Güngör, “Geleceğimizin teminatı, başardığımız ve hayal ettiğimiz ne varsa emanet edeceğimiz gençlerimize başarılarla dolu bir eğitim hayatı diliyorum” dedi.