7 ay önce ASAYİŞ

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

7 ay önce GENEL

Başkan Gürbüz, "Elbistan’da trafik ışıkları bundan sonra 'İsrail’e dur de', 'Özgür Gazze' olarak yanacak” dedi.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 3 çocuk annesi kadın, mikrokredi desteği ile evinin çatısında kurduğu iş yerinde gelinlik ve abiye satışı yaparak geçimini sağlıyor.

7 ay önce ASAYİŞ

Burdur’da kıraathaneye yapılan şok denetimde kumar oynatıldığı tespit edilince iş yeri sahibi hakkında adli işlem yapıldı, kumar oynayan 3 kişiye para cezası uygulandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis memuru Bekir Gültekin’in cenazesi memleketi Hatay’ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.

7 ay önce ASAYİŞ

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde motosikletli kuryenin yayaya çarpması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve yaya ağır yaralandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinde dönemin son meclis toplantısı yapıldı.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 24 Mart Pazar günü NFK Kültür Merkezi’nde “Hacivat Karagöz ve Meddah Amca” adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm çocuklar davet edildi.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta spor salonu sahibi ve aynı zamanda antrenör olan bir kişi, salona gelen 3 kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türk gençleri GÖKBEY’i, KIZILELMA’yı, KAAN’ı üretti gökyüzüne Türk’ün imzasını attı” dedi.