7 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta depremzede kadın, aile destek merkezinde rölyef yaparak, moral motivasyon sağlıyor.

7 ay önce GENEL

Merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu, şehadetinin 15. yıldönümünde Anda Eğitim Araştırma Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği tarafından Türkiye’nin dört bir tarafından gelen 697 kişilik ekip ile Keş Dağı’na gerçekleştirilen 7 kilometrelik tırmanışla anıldı.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta baba yadigarı Tofaş marka otomobilini kendine özgü biçimde içi BMW marka otomobilden oluşan parçalarla tasarlayan otomobil tutkunu vatandaş, aracına bir yandan gözü ile bakıyor.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı. Yangında 18 konteyner kullanılamaz hale geldi.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta bir şantiyede işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı.

7 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta Afşin Belediyesinin 6 Şubat depremleri öncesi hayata geçen ödüllü projesi “Afşin Arı Evi” Adalet Bakanlığı’nın Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumlarınca emsal alınarak ülke genelinde uygulamaya konulmaya hazırlanıyor.

7 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Bahtiyar Yokuşu yeniden ayağa kaldırılacak, yeni tarihi sokak sağlıklaştırma çalışmaları başlayacak, Dulkadiroğlu’na yakışır bir tarihi meydan projesi hayata geçirilecek” dedi.

7 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda iki kişi tutuklandı.

7 ay önce ASAYİŞ

Adana’da jandarma ekiplerince çeşitli suçlardan aranan 10 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.

7 ay önce ASAYİŞ

Mersin'in Tarsus ilçesinde otomobil ile çarpışan bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, oğlu ise yaralandı.