6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan şahıs baygınlık geçirdi. Şahsı, polis ve itfaiye ekipleri kurtardı.

6 ay önce SİYASET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Kahramanmaraş’ımızı bir kez daha milli görüş belediyeciliği ile buluşturacağız inşallah” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart Pazar günü belediye otobüsleri ve özel halk otobüslerinin ücretsiz toplu taşıma hizmeti vereceğini duyurdu.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Mahçiçek, “Görev yaptığımız 10 yılda çok büyük sıkıntılarla, engellerle karşılaştık ama çok güzel bir seviyede görevi devrediyoruz” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta Mahalleli İdareler Genel Seçimleri öncesi okullarda sandıkların kurulumu tamamlandı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yaşlı kadın, meydana gelen depremler sonrası yapımı tamamlanıp teslim aldığı köy konutu yeni yuvası oldu.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

6 ay önce SPOR

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek ve yönetim kurulu üyeleri, sarı-kırmızılıların Nef Vakfı ile Kahramanmaraş’ta inşa ettiği ve Ramazan ayı boyunca iftar verilen konteyner kenti, bağışçılarla birlikte ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla iftar programına katıldı.

6 ay önce ASAYİŞ

Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında doktorun otomobiline çarpan motosiklettekilere, doktor olay yerinde müdahale etti.