6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta oy kullanma işlemi tamamlandı oy sayımı başladı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

31 Mart Yerel Seçimlerinde oyunu Süleyman Demirel İlkokulu’nda kullanan Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizin sandığa olan ilgisi memnuniyet verici. Cumhur İttifakımızın tüm adaylarına başarılar diliyoruz. Memleketimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, son olarak AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara öncülüğündeki ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile mahalle başkanları ve ailelerinin katıldığı iftar programında bir araya geldi.

6 ay önce GENEL

Başkan Güngör, “Hemşehrilerimizin programımıza göstermiş olduğu teveccüh son derece mutluluk verici. İnşallah bu tablo yarın sandıklara da yansıyacak ve Cumhur İttifakımıza en yüksek desteği sağlayacağız” dedi.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta yaklaşık dört bin kişinin depremde hayatını kaybettiği ve Ebrar Sitesi'nin de bulunduğu Şazibey Mahallesi'nde oy kullanma işlemi devam ediyor.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yıkılan binada ailesi kaybeden engelli depremzede 31 Mart yerel seçimlerine tekerlekli sandalyesi ile gelerek oyunu kullandı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bir haftalık operasyon faaliyetini yayımladı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle oy kullanma işlemleri başladı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta meyana gelen iki farklı yangına giden itfaiye ekipleri iftarını olay yerinde yaptı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta ahırın yıkılması sonucu mahsur kalan inek kurtarıldı.