6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş, Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonucu, yıkılan binaların enkazlarında çıkartılan ve sahipleri tespit edilemeyen buluntu çelik kasalar için komisyon oluşturuldu.

6 ay önce SİYASET

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu Belediyesinde devir teslim töreni düzenlendi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

31 Mart’ta gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Onikişubat Belediye Başkanı seçilen İnşaat Mühendisi Hanifi Toptaş, önce mazbatasını aldı sonrasında ise coşkuyla karşılandığı törenle eski başkan Hanefi Mahçiçek’ten görevi resmen devraldı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Vali Mükerrem Ünlüer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan ve İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, görev süresi sona eren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e veda ziyaretinde bulundu.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Şehre İstiklal Madalyası verilişinin 99. yıl dönümü münasebetiyle kutlama programı düzenlendi. Trabzon Caddesi’nde düzenlenen programda, kırmızı şeritli İstiklal Madalyası, Hayrettin Güngör tarafından şanlı Türk Bayrağı’na takılarak İstiklal Marşı eşliğinde göndere çekildi.

6 ay önce ASAYİŞ

Mersin'in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlere Ebrar Sitesi Z Blok’ta yakalanan polis memuru Mustafa İlhan’ın cesedinin çocuk sanılarak başka bir aileye verildiği ve Kayseri'de defnedildiği DNA sonucu ortaya çıktı.

6 ay önce GENEL

Özel Sular Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, “Deprem sonrasında kamera kayıtlarını izlediğimizde kardeşlerimizin yoğun bakımlarda, koridorlarda nasıl koştuğunu bir izleseniz, maddi karşılığı olmayan bir şey. Hemşirelerin sallanan bina içinde çocukları battaniyelere alıp aşağı yukarı taşıdıklarını gördüm” dedi.

6 ay önce SİYASET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Bugün bin 185 çocuk evi, 115 çocuk evleri sitesi ve 62 ihtisaslaştırılmış çocuk evleri sitesinde 14 bin 761 çocuğun aile ortamında büyümelerini sağlıyoruz” dedi.

6 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, “Bir Tabak Daha” adlı tek perdelik komedi oyununu 6 Nisan Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşturacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösteriye tüm Kahramanmaraşlılar davet edildi.