6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta 57 yaşındaki anne, kendini kas hastası iki çocuğuna adadı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüjdeki bariyerlere çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası hayatını kaybeden binlerce vatandaşın yakınları Ramazan Bayramı birinci gününde mezarlığa giderek yakınlarıyla bayramlaşarak Kur’an okuyup dualar etti.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı'nı konteyner kentlerde karşılayan depremzedeler bayramı buruk karşılıyor.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta kontrolden çıkan otomobilin gölete uçtuğu kazada 2 kişi yaralandı. Otomobili itfaiye ekipleri göletten çıkardı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir ve KASKİ’de çalışan personellerin 15 Nisan’da yapılacak maaş ödemelerini Ramazan Bayramı dolayısıyla öne çekip hesaplarına yatırdıklarını duyurdu.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta bir oğlunu vatan uğruna şehit veren, bir evladını da depremde kaybeden baba bayramların buruk geçtiğini söyledi.

6 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş yöresinin Ramazan Bayramı’nda vazgeçilmez lezzetlerinden birisi olan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çörek siparişlerine yetişmek için yoğun çaba sarf eden ustalar, gece saatlerinde bile mesai yapıyor.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret etti.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bu kadim topraklar için canını feda eden aziz şehitlerimize ve 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.