6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş'ta karların erimesiyle birlikte kardelenler görsel şölen sunuyor.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ın Afşin Belediyesi esnafların kaldırıma bıraktıkları eşyaların kaldırılmaları için 1 Mayıs 2024 tarihinin son gün olduğu yönünde açıklama yaptı.

6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar almayan şehrin kuzeyindeki dağ yamacının cazibesi artıyor.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta silahla ateş açması sonucu husumetli olduğu bir arkadaşının ölümüne, bir arkadaşının ise yaralanmasına neden olan şahsın otomobili, kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı.

6 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş'ta 23 yıldır işletme sahibi depremzede kadın, deprem sonrası kapatmayı düşündüğü iş yerinde 15 ev hanımına iş imkanı sağlıyor.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaklaşık bin 400 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi'nin bulunduğu alanda yerinde dönüşüm çalışmaları başladı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Depremlerde kaybettiğimiz tüm kardeşlerimizin acısı hala kalbimizde, içimiz hala buruk. 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz” dedi.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta aralarında husumet bulunan arkadaşlarını bir okulun bahçesine çağıran şahsın, silahla ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir esnaf, her gün büfesinin önüne gelen hayvanları besleyerek örnek oluyor.

6 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Kahramanmaraş’ta antikacılık yapan 77 yaşındaki vatandaş, iş yerinde satışa asırlık eşyaları satışa sunarken, "Dünya boş, bunların da hepsinin sahipleri vardı kimse kalmadı" dedi.