6 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı.

6 ay önce ASAYİŞ

Burdur’da eski ortağı ve akrabasının iş yerini sopayla basan bir kişi, camı çerçeveyi aşağıya indirip marketin içini talan etti.

6 ay önce ASAYİŞ

Adana'nın Kozan ilçesinde 6 gün önce gölete düşen genç hala bulunamadı.

6 ay önce ASAYİŞ

Adana'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına çarptı. Kazada 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

6 ay önce GENEL

Mersin'in Mut ilçesinde iki kadın muhtar adayı ilk defa seçimleri kazanarak muhtar seçildi ve mazbatalarını alıp göreve başladı.

6 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Serik ilçesinde 47 yaşında ki adam evinde ölü bulundu.

6 ay önce ASAYİŞ

Antalya'nın Alanya ilçesinde metruk binada horoz dövüştürüp kumar oynandığı ihbarı üzerine baskın yapan polis, 29 horozu muhafaza altına alırken 50 kişiye işlem yaptı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Tarih, kültür ve doğal güzelliklerle dolu olan Kahramanmaraş’ımız, turizm açısından da gizli bir hazinedir. 15-22 Nisan Turizm Haftası dolayısıyla 2024 turizm sezonunun medeniyetler beşiği Kahramanmaraş’ımız başta olmak üzere; ülkemize, milletimize ve turizm sektöründeki tüm işletmelere ve çalışanlara hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Ortak derdimiz, ortak sevdamız olan Kahramanmaraş’ımız için kaybedecek bir dakikamız dahi yok. Bir yandan yeni Kahramanmaraş’ı imar ve inşa ederken bir yandan da inşallah faaliyetlerimizle hemşehrilerimizin gönlünü kazanacağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak hayırlı olsun ziyaretlerinin 22 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Salı ve Cumartesi günleri Büyükşehir Belediyesinde yapılacağını duyurdu.