6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası yapılan deprem konutlarının yenileri de yükseliyor.

6 ay önce SİYASET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah bu dönemde hem şehrimize çok ciddi yatırımlar kazandıracağız hem de aramızdaki muhabbet ve iletişimi çok daha üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

6 ay önce GENEL

Şehit Ali Suna’nın annesi Elif Ergüzel Suna, “Şehit annesi olarak çok gururluyum, Allah razı olsun devletimizden ve milletimizden. Onun gururu hiçbir zaman anlatılamaz.

6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Mimarlar Odası Hizmet Binası, 6 Şubat depremlerinde etrafındaki onlarca binanın yıkılmasına rağmen hala ayakta duruyor.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta bahçe kapısının korkuluk demiri ayağına saplanan köpeği, itfaiye ekipleri kurtardı.

6 ay önce GENEL

Fırat Görgel, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte hemşerilerimizin gönüllerine girmek için yoğun gayret göstereceğiz. Biz şehrimizdeki tüm hemşerilerimizle bir dost, bir arkadaş olacağız. İnşallah böylece diğer şehirlere de örnek olacağız” dedi.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta yorgan ustası, el emeği göz nuru yorganları 50 yıldır nakış nakış işleyerek, müşterilerin beğenisine sunuyor.

6 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarına savrulan otomobil alev alıp yandı, kazada 1 kişi yaralandı.

6 ay önce ASAYİŞ

Osmaniye’de jandarma ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 7 şüpheliden 2 tutuklandı.

6 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü.