6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

6 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda miniklere yönelik şenlik düzenleyecek. NFK Kültür Merkezi önünde düzenlenecek etkinliklere tüm çocuklar davet edildi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Devlet millet olarak şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin daima yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Şehit ailelerimiz baş tacımız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, başkanlık görevine seçilmesinin ardından ilk nikahını kıydı. Emre Danacı ve Dilara Apak çiftinin nikahını kıyan Başkan Toptaş, genç çifte mutluluklar diledi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Onikişubat’ımıza önümüzdeki süreç içerisinde en iyi şekilde, en etkin bir şekilde hizmet götürmek için çok büyük bir mücadele içerisinde olacağız. Rasyonel işler yapacağız. Kamu kaynaklarını yani hepimizin ortak parasını hepimize faydalı bir şekilde harcamaya çalışacağız” dedi.

6 ay önce ÇEVRE

Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından barınma ve lojistik merkezi olarak kullanılan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Kahramanmaraş’ımız, arkeoloji alanında taşımış olduğu değerlerle Türkiye’de önemli bir yere sahip. Yeni Kahramanmaraş’ı imar ve inşa ederken tarihi yapılarımızı da ayağa kaldırıyoruz" dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinde yeni dönemin ilk meclis toplantısı yapıldı. Başkan Görgel, “İnşallah bu dönemde hem şehrimize çok ciddi yatırımlar kazandıracağız hem de aramızdaki muhabbet ve iletişimi çok daha üst seviyeye çıkaracağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte biz, Büyükşehir Belediyesi ailesiyiz. İnşallah kurum içerisinde huzur iklimini temin edecek, devamında bu iklimi tüm şehrimize yayacağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Grup Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “İnşallah ilçe belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte yeni dönemde var gücümüzle şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.