6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Şifa dolu sıcak suyuyla sağlık ve jeotermal turizmin bölgedeki merkezi olan Ilıca Mahallesi, Onikişubat Belediyesi’nin çalışmalarıyla turizm sezonuna hazır.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

İtfaiye, Halk Ekmek ve araç sevk personelleriyle bir araya gelen Başkan Görgel, “Anahtarımız; tebessüm ve sorumluluk bilinciyle hareket etmek olacak. Bu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Kütüphane Söyleşileri programında edebiyatseverlerle bir araya gelen Halk Şairi Ömer Gündoğan, Halk Edebiyatı’nı farklı açılardan ele aldı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Tüm ilçe belediye başkanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İnşallah el birliğiyle Kahramanmaraş’ımızı eskisinden çok daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Yeni Kahramanmaraş’ın imarı ve inşası noktasında tüm paydaşlarımızla büyük bir koordinasyon içerisinde gayretimizi sürdüreceğiz” dedi.

6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta bulunan bir yolda iki günde bir trafik kazası oluyor. Bölge esnafı kazaların sürücü hataları ya da yoldan kaynaklandığını ifade ediyor.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta seyir halindeyken alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü.

6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin ardından barınma ve lojistik merkezi olarak kullanılan Kılavuzlu Millet Bahçesi’nde yenileme çalışmalarına başladı.

6 ay önce SİYASET

Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, “Elbistan’ımızı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi’nde yeni dönemin ilk Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hanifi Toptaş’ın başkanlığında gerçekleştirildi.