6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Yarınlarımızı büyük bir güvenle emanet edeceğimiz çocuklarımızın bayramı bugün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

6 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta çıktığı ağacın tepesinde mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

6 ay önce GENEL

Kahramanmaraş’ta depremzede aileler, asrın felaketi 6 Şubat depremleri sonrası yapımı tamamlanıp anahtar teslimleri yapılan deprem konutlarına yerleşmeye başladı.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın başta çocuklar olmak üzere tüm insanlık için barış, sevgi ve mutluluğa vesile olmasını diliyorum” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “İnşallah 23 Nisan, tüm dünya çocuklarının mutluluğuna vesile olur. Bizler de yavrularımızın daha güzel ve daha iyi şartlarda yaşaması için elimizden gelen mücadeleyi vermeye hazırız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle başkanlık koltuğunu Yunus Emre Ortaokulu’ndan 6’ncı sınıf öğrencisi Azra Gök’e teslim etti.

6 ay önce GENEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Vali Mükerrem Ünlüer koltuğunu ilkokul 3. sınıf öğrencisi Ali Altay Samray’a teslim etti.

6 ay önce GENEL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

6 ay önce EKONOMİ

Kahramanmaraş’ın geleneksel el sanatlarından bakırcılık mesleği 6 Şubat depremlerinin ardından üretimini sürdürüyor.