5 ay önce ÇEVRE

Docotton Group firması, "Daha temiz bir çevre ve daha güzel bir dünya" sloganıyla 22 Nisan Dünya Günü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda hem çevre temizliği, hem de fidan dikimi etkinliği düzenledi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, evlerinin yanındaki samanlıkta boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu.

6 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta depremde hasar görmüş binalardan hırsızlık yapan 4 şüpheli yakalandı.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ
6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Büyükşehir Belediyesi olarak daima spor ve sporcunun yanındayız. Şehrimize kazandıracağımız projelerle daha nice Sevilay’ları Türk sporuna kazandıracağız” dedi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Yazar Cemal Şakar’ın katılımıyla “Öyküyle Hikâye Anlatmak” konulu söyleşi düzenlendi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Andırın’da ilçe merkezinin yanı sıra Başdoğan, Anacık, Kuzgun, Sumaklı, Köleli, Köklü ve Yeşilova mahallelerinde sürdürdüğü bakım ve onarım çalışmalarıyla yerleşim yerlerinin ulaşım altyapısını iyileştiriyor.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Yazar Abdullah Harmancı ve Salman Kapanoğlu olacak. 25 Nisan Perşembe günü NFK Halk Kütüphanesi’nde düzenlenecek söyleşilere tüm edebiyatseverler davet edildi.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, gönüllerince eğlenen çocukların mutluluğuna ortak oldu.

6 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Büyükşehir Belediyemizin yatırım planlanması ve hükümetimizin çalışmalarıyla ilgili yoğun çaba sarf ediyoruz. Hamdolsun devletimiz de yanımızda. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Kahramanmaraş’ımızı çok daha iyi bir noktaya getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.