5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 27.04.2024 Perşembe tarihinde nöbetçi eczaneler aşağıda sıralanmıştır.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta 7 farklı iş yerinde hırsızlık yapan şahıs tutuklandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 26.04.2024 Perşembe tarihinde nöbetçi eczaneler aşağıda sıralanmıştır.

5 ay önce GENEL

Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Kütüphane Söyleşileri’nde Yazar Abdullah Harmancı edebiyatseverlerle bir araya geldi.

5 ay önce EĞİTİM

Büyükşehir Belediyesi, 28 Nisan Pazar günü EKPSS’ye girecek özel gereksinimli vatandaşlar ve refakatçilerine ücretsiz toplu taşıma hizmetinin yanı sıra Engelsiz Servis hizmeti de sunacak.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, tebrik çiçeklerini kalıcı konutlarına taşınan depremzedelere hediye etti.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kütüphane Söyleşileri’nin bu haftaki konuğu Tiyatro Yönetmeni – Yazar Salman Kapanoğlu oldu. NFK Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen söyleşide Kapanoğlu, kitabın toplumdaki yeri ve önemini anlattı.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, 28 Nisan Pazar günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ‘Sıra Gecesi’ düzenleyecek. Saat 20.00’da başlayacak müzik şölenine tüm vatandaşlar davet edildi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, halk ve çevre sağlığının korunması noktasında ağaçlardaki zararlılara karşı şehir genelinde ilaçlama uygulamalarını periyodik olarak yoğun bir şekilde sürdürüyor.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek Fabrikası’nda ürettiği günlük 60 bin ekmek ve unlu mamulü şehir merkezindeki 79 büfeyle vatandaşlarla buluşturuluyor.