5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta ahşap mobilya fabrikasındaki yangının boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Yangında soğutma çalışmalarının sürdüğü görüldü.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel,“ Yangının büyük bölümü kontrol altına alınmış durumda. Allah’tan yangın can kaybına yol açmadı, herhangi bir kaza ve sıkıntıya yol açmadan yangını söndüreceğiz” dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta ahşap ve mobilya imalatı üzerine faaliyet gösteren fabrikada çıkan yangın dron kamerası ile görüntülendi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta ahşap ürünleri üreten fabrikada yangın çıktı.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş’ta iki katlı metruk bina çöktü. Ekipler enkazda arama çalışmaları başlattı.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ta çeşitli suçlardan aranan 111 şahıstan 42'si tutuklandı.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş yabani hayvanları korkutmak için cansız manken yaptı.

5 ay önce ASAYİŞ

Isparta’da sabah saatlerinde meydana gelen kazada şehit olan polis memuru Yonuz Turan, Isparta İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılacak törenin ardından Afyonkarahisar’da toprağa verilecek.

5 ay önce ASAYİŞ

Burdur’un Yeşilova ilçesinde kullandığı atv motosiklet ile yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra hayatını kaybetti.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Tarihi Maraş Kalesi ve Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nin tadilatı başlıyor. Kapalı Çarşı’da zarar gören işyerlerinin tadilatı için belediyemiz projeyi hazırlıyor" dedi.