5 ay önce GENEL

Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliğinde gerçekleşen olayda şehit olan Kahramanmaraşlı Başkomiser Kamuran Üçgül'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Başkan Görgel, “Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Fırat Görgel, “Mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Partimizin İl Başkanı Cüneyt Doğan ve yönetimindeki kardeşlerime anlamlı ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum" dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Hanifi Toptaş, “Ülkemizin kalkınmasına ve büyümesine emek ve alın teriyle katkıda bulunan işçilerimiz, memurlarımız, çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Emek ve alın teri bizim nazarında çok değerlidir ve sahip çıkmamız gerekir” dedi.

5 ay önce ASAYİŞ

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde tek taraflı yaşanan trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta hız kaynaklı trafik kazalarını önlemek amacıyla radar denetimi yapıldı.

5 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde Sıra Gecesi düzenledi. Anadolu’nun farklı yörelerine ait türkülerin seslendirildiği gecede Grup Sıra, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaz sıcaklarının kendini hissettirmesiyle birlikte ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda; temizlik, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi, Göksun Arslanbeyçiftliği Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımına başlanacak köy evlerine ulaşım için 1 kilometrelik yeni güzergâh oluşturuyor.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta 83 yaşındaki Fatma teyze, her gün kapısının önünü süpürerek çevreye örnek oluyor.