5 ay önce ASAYİŞ

Mersin'de kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen otomobil, yayalara ve ağaca çarptı. Kaza yeri savaş alanına dönerken 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

5 ay önce ASAYİŞ

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde odun yüklü kamyona arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü yaralandı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Bir taraftan şehrimizin imar ve inşası için uğraşırken bir yandan da hemşehrilerimizin sorunlarını çözüme kavuşturmak için gayret ediyoruz.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, 1 Mayıs İşçi Bayramı vesilesi ile çalışanlarla bir araya geldi.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, Binboğa Dağlarından çiriş toplayarak satışını yapıp geçimini sağlıyor.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

5 ay önce GENEL

Kahramanmaraş'ta pandemi ve depremler sonrası kıymeti daha çok anlaşılan bağ evlerinde, yaz mevsiminin gelmesiyle yoğunluk arttı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehri Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Çalışan kadrolu işçi maaşlarımızı yeni sözleşmemiz de bekar olan için 35 bine çıkarıyoruz. Maaşlar 37 bin ve 40 bin lira civarına tekabül edecek” dedi.

5 ay önce GENEL

Dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden Büyükşehir Belediyesi personellerinden Remzi Taş’ın cenaze törenine katılan Başkan Görgel, “Çalışma arkadaşımız Remzi Taş’a Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, 1 Mayıs Çarşamba günü şehir genelinde gök gürültülü sağanak yağış beklediğini belirterek dikkatli ve tedbirli olunması noktasında vatandaşları uyardı.