5 ay önce ASAYİŞ

Antalya’da bir kişi, dinlenmek için oturduğu parktaki bankta bir anda yere yığılıp hayatını kaybetti.

5 ay önce ASAYİŞ

Antalya’da huzurevinden çıkartılacağı gün 2 kişiyi bıçakla öldürüp 1 kişiyi de ağır yaralayan zanlının, huzurevinde elinde bıçak bulunduğu anların kamera görüntüleri ortaya çıktı.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Her geçen gün büyüyen ve gelişen Onikişubat'ımızda yeni imar yolları açarak ulaşımı rahatlatacak, ilçemizin hem yol ağını geliştirecek hem de imar planına katkıda bulunacağız” dedi.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası devam eden hasarlı binaların yıkımı yüzde 94 sevilerine ulaştı.

5 ay önce EĞİTİM

Kahramanmaraş’ta Şehir Evliya İlkokulu binasının İl Milli Eğitim Müdürlüğüne dönüştürüleceğini öne sürülen veliler, bu duruma tepki gösterdi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Başkan Görgel, “Sayın Bakanımıza, projede emeği geçen önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

5 ay önce KAHRAMANMARAŞ

Büyükşehir Belediyesinin Meslek Edindirme Kursları’nda; İnşaat Boyacılığı, Kaynakçılık, El ile Alçı ve Çimentolu Sıva atölyelerinde verilen eğitimlerle, özellikle depremlerin ardından büyük ihtiyaç duyulan inşaat sektörüne nitelikli iş gücü kazandırılması hedefleniyor.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ilk saniyelerinde yıkılan ve 97 kişinin hayatını kaybettiği Ebrar Sitesi Güvenç Apartmanı’nın ilk duruşması bugün yapılacak.

5 ay önce ÇEVRE

Kahramanmaraş’ta tarlada traktör sürüp çalışan genç çiftçi, liseyi açıktan bitirip ziraat fakültesine gitmek istediğini, gençlerin hem çalışarak hem de okuyarak hayatını sürdürebileceğini ifade etti.

5 ay önce ASAYİŞ

Antalya’da bir apartmanın 1’inci katındaki dairede çıkan yangında yalnız yaşayan yaşlı adam yanarak hayatını kaybetti.